Întrebări Frecvente.

Cât durează realizarea unui serviciu?

Pentru Web Design, între 14-30 zile (depinde de amplitudinea proiectului), iar pentru Identitate Vizuală și Design Grafic între 1-2 zile.

Cine menține actualizarea?

Actualizarea, a noilor tehnologii este realizată gratuit de echipa Flap, la cererea clientului după finalizarea serviciului.

Poate clientul să modifice conținutul?

Da. Toate proiectele noastre sunt dezvoltate cu o interfață de administrare ușor de folosit, ce permite clientului modificarea conținutului, dacă acesta are cunoștințe minime de utilizare a unui calculator.

Ce este găzduirea unui site web?

Găzduirea web este un serviciu ce poate face posibilă vizibilitatea site-ul pe internet. Acesta se achită lunar companiilor de profil. Mai multe detalii Aici.

Cine administrează site-ul?

Adăugarea sau modificarea conținutului (text, imagini sau multimedia) pe site se poate face de către client, sau de echipa Flap, achitând un serviciu de mentenanță.

Ce este un domeniu?

Un domeniu este adresa web, pe care o introduci când dorești să accesezi un site, de exemplu: flap.ro. Utilizatorii introduc numele de domeniu pe internet pentru a-l accesa. Pentru mai multe informații Click Aici.