Ce este Business E-Mail?

O adresă de e-mail business este o adresă atașată unui nume de domeniu care îți aparține.

Există alte două tipuri de adrese:

  • adrese legate de un furnizor de servicii hosting , care se termină în @nume.ro
  • adrese gratuite care se termină în @gmail.com, @yahoo.com etc.

Avantajele acestei adrese.

Vizibilitate: O adresă de e-mail profesională îți permite să promovezi marca sau compania, deoarece face parte din această adresă de e-mail. În plus, dacă ai un site web pe un domeniu pe care îl utilizezi, colegii tăi îl pot consulta foarte simplu pe clientul tău: persoana de contact care primește un e-mail de exemplu de la paul.martin@flap.ro poate să consulte în mod firesc site-ul flap.ro și să prezinte produse și servicii de acolo.

Flexibilitate: Poți crea foarte simplu mai multe adrese de e-mail legate de același nume de domeniu. De exemplu, poți avea o adresă destul de generică precum contact@domeniultău.ro, dar poți crea și alte adrese, fie cu numele persoanei nume@domeniultău.ro, fie legate de un serviciu precum service-client@domeniultău.ro. Când noi angajați se alătură companiei tale, poți crea propria lor adresă de e-mail profesională pentru ei.

Simplitate: Poți crea una (sau mai multe) adrese simple (de exemplu: contact@domeniultău.ro sau prenume@domeniultău.ro), în timp ce cu o adresă de e-mail gratuită, cum ar fi gmail, poți fi forțat să pui ceva de genul mihai472@gmail.com sau contact-pieseauto@gmail.com, ceea ce este mai complicat de reținut de clienții tăi.

Și recunoaște că paul.martin@domeniultău.ro sună mai bine decât paul.martin1892@hotmail.com 😉

Securitate: Este mai puțin probabil ca mesajele tale să ajungă în spam (mesaje nedorite) atunci când utilizezi o adresă de e-mail business decât atunci când utilizezi o adresă de e-mail pentru consumatori, deoarece acestea sunt adesea folosite de spammeri pentru înșelătorii

Cum se fac aceste adrese?

Cumpără un nume de domeniu.

Dar nu am un site…

Nicio problemă, cu majoritatea serviciilor de hosting, poți cumpăra singur un nume de domeniu, fără a fi nevoie să folosești servicii de hosting. De exemplu:

  • ovh.com oferă 1 adresă de e-mail și 5G de stocare
  • phpnet.org oferă 5 adrese de e-mail cu 1G de stocare fiecare

Varinta cu găzduire:

După ce achizitionezi un domeniu si un pachet de găzduire te conecteîi la cPanel cu datele primite pe adresa de e-mail și urmezi pașii următori.

Apăsăm Butonul +Create.

Apoi urmăm pașii din video și gata.

Distribuie această postare, alege-ți platforma!

Abonează-te la Noi.

Pentru a fi mereu la curent cu ceea ce postăm.

Continuă să citești

Obține o consultanță.

Telefon: (+40) 726-725-126

Trimite o cerere

Folosind butonul de mai sus